Om Trysil Garn

Trysil Garn finner du hos Europris. Vi fører garn med god kvalitet til en lav pris, og vårt mål er å være best i Norge på garn. Om du er erfaren eller nybegynner, så finner du det du trenger hos oss. Vi kaller det: Kjærlighet på pinner.

Lag noe som varmer

I vår garnbutikk på nett finner du et stort utvalg i ulike typer garn, som passer til både voksne og barn, store og små prosjekter. Vi har blant annet både 100% merinoull og babyull som passer ekstra godt til de aller minste, og vi har en mohairblend som er perfekt til deg som vil strikke noe mer moderne. Vi har flere ulike miksgarn som egner seg godt til småstrikk og toving, og bomullsgarn til både hekling, strikking og brodering.

Hos oss finner du alt du trenger for å lage noe som varmer. Har du en liten tass som ønsker seg dukkeklær, kan vi anbefale akrylgarn som holder seg godt i vask, både farge og fasong. Akrylgarn er svært slitesterkt og passer de aller fleste prosjekter, både strikking og hekling.

Et plagg strikket med helårsgarn er perfekt for barnehagebarn som er på farten, eller til en voksen som ønsker et plagg som regulerer temperaturen. Hvor stas er det ikke å kunne bruke favorittgenseren året rundt, ikke bare når gradestokken viser minusgrader?

Husk å følge vaskeanvisningen på garnet du har brukt, slik at plagget holder seg godt lengst mulig. Bruk vaskemiddel og eventuelt skyllemiddel som er egnet til ullfibrene, og tenk over om du skal tørke plagget liggende eller om det kan henges opp som vanlig. De fleste ullkvaliteter bør vaskes for hånd eller på egnet program i maskin på 30-40 grader.

Bli med i vår kundeklubb Bli med i vår kundeklubb